Sprache/Limba/Language/ЯЗЫК:
CAUTA
Masini
Rulote
Motociclete & ATV-uri
Camioane / TIR & Remorci / Utilaje
Cauta Comerciant
OFERA
ca COMERCIANT
ca PERSOANA FIZICA
LOGARE MEMBRI
Email/ID:
Parola:
INFORMATII
pentru COMERCIANTI
pentru PERSOANA FIZICA
Reclama pe ROMOTO
SERVICE
Informatii: Cum cumperi o masina din Germania?
Taxa poluare masini
Print oferta
CLOUD
Masini din Germania Masini second hand Masini noi Masini din Romania romoto Masini BMW

Termeni si Conditii
      
ROMOTO - Termeni si Conditii

Singurul argument care va poate indemna sa cititi termenii acordului de mai jos este legat de importanta acceptului dvs. cu privire la regulile carora trebuie sa va supuneti pentru a putea folosi platforma si serviciile romoto.ro.
Simpla utilizare a acestor servicii, dupa ce ati fost avertizat ca ele sunt oferite in conformitate cu termenii acordului de fata, implica acceptul dvs. cu privire la prezentul acord.

Legislatie
Chiar daca legislatia Romaniei nu este extrem de completa in a cuprinde toate aspectele mereu in schimbare ale spatiului web, trebuie sa stiti ca acest acord propus dvs. se bazeaza pe textul actelor normative deja existente:
   -   Legea comertului electronic nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006 , precum si Normele de Aplicare a acestei Legi
   -   Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000 si modificarile aduse prin Legea 65/2002;
   -   Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, nr. 677/2001,
precum si pe unele reguli cu valoare de principiu existente in dreptul romanesc.

S.C ROMOTO Worldwide S.R.L este autoarea si detinatoarea unica a site-ului www.romoto.ro . Serviciile oferite de catre S.C ROMOTO Worldwide S.R.L, prin intermediul acestui site, se adreseaza in special utilizatorilor de Internet.

Informatii generale:
Pentru ca verificarea identitatii unui utilizator este dificila si riscanta in internet, romoto.ro nu poate si nici nu isi propune sa confirme identitatea utilizatorilor sai.
In acelasi timp, romoto.ro nu poate, nu isi permite si nici nu doreste sa verifice calificarea, activitatea anterioara sau abilitatile utilizatorilor sai. Va atragem insa atentia sa va pastrati simtul realitatii ori de cate ori intrati in contact cu alti utilizatori ai acestui site.
Daca sunteti nemultumit de conduita sau conostintele unui vanzator/cumparator contactat prin intermediul acestui site, romoto.ro nu poate fi facut in nici o masura responsabil pentru nici o dauna, pierdere de profit, sau orice alta paguba provocata dvs. sau partenerilor dvs. de afaceri de acel vanzator/cumparator.

Copyright
Paginile web ale Sector one Online si tot continutul iconografic, audio/video si textual aflat pe acestea, sunt protejate de reglementarile in vigoare privind drepturile de autor. Utilizarea acestora altfel decat in scop personal este posibila numai cu aprobarea scrisa a S.C ROMOTO Worldwide S.R.L si in scopul declarat. S.C ROMOTO Worldwide S.R.L va actiona impotriva oricaror incalcari ale drepturilor sale, despre care va lua cunostinta.

Echipa romoto.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii acestui acord fara o notificare prealabila a utilizatorilor, de asemenea ne rezervam dreptul de a percepe, pe viitor, unele taxe modice pentru folosirea si imbunatatirea calitatii serviciilor noastre..

Contact: spre formularul de contact