Ro Moto Stiri si articole despre moto si nu numai

July 17, 2022

Jucarii care ii pot determina pe cei mici sa se joace afara. Partea a II-a

Filed under: News — douaroti @ 10:38 am

Părinții copiilor din zilele noastre au de a face cu o reală și foarte supărătoare problemă: copiii nu se mai joacă și nu mai ies pe afară. Tehnologia s-a dezvoltat atât de rapid, încât copilașii tind să stea foarte multe ore dintr-o zi în fața unor ecrane, jucându-se pe diferite gadget-uri. În acest fel, ei ajung să aibă în primul rând probleme cu ochii de la vârste foarte mici, probleme de postură sau locomotorii plus multe minusuri cu privire la calitățile și abilitățile de integrare socială și joacă. Joaca afară, în natură, este deosebit de importantă pentru cei mici și are un rol care nu ar trebui sub nici o formă neglijat. Părinții sunt cei responsabili de sănătatea celor mici, astfel că ar trebui să găsească moduri prin care să îi determine pe aceștia să iasă la joacă afară. O metodă destul de simplă prin care cei mici pot să fie atrași de joaca în natură este oferirea de anumite jucării care să îi determine să iasă în natură. Iată care sunt câteva dintre aceste jucării:
masinuta electrica1. O mașinuță electrică

O mașinuță electrică este o jucărie care are la bază o baterie reîncărcabilă și care poate avea o autonomie de până la două ore. Astfel, timp de câteva ore un copil poate să se distreze prin intermediul unei mașini electrice și poate să o conducă prin curte, prin parc, la grădina zoologică etc. O mașinuță electrică îi atrage pe cei mici și le dezvoltă îndemânarea, simțurile practice, simțul aprecierii distanței etc. Mai mult decât atât, o mașinuță electrică poate să-i ajute să se distreze foarte tare.
2. O bicicletă
Bicicleta este o jucărie clasică, de care și noi adulții ne-am bucurat atunci când eram mici și de care se vor bucura, cel mai probabil și copiii noștri. Astfel, achiziționează-i o bicicletă copilului tău dacă vrei să-l determini să petreacă mai mult timp afară.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.