Esti in cautarea unui acoperis durabil si sigur pentru casa ta?

In cazul in care bugetul tau este restrans si esti in cautarea unei solutii cat mai eficiente, afla ca tabla dublu faltuita este alegerea ideala datorita avantajelor pe care aceasta le ofera. Afla din randurile de mai jos ce este.

Ce este tabla dublu faltuita?

Tabla dublu faltuita transforma acoperisul intr-unul adaptabil in orice situatie si da sansa arhitectilor sa lucreze cum vor, chiar daca imobilul se afla intr-un mediu coroziv si se poate monta pe claduri cu pante de la 4 pana la 90 de grade.

Tehnica faltului dublu si fixarea cu ajutorul unor clipsuri fac acoperisul adaptabil in orice situatie, lasand arhitectilor libertate deplina de exprimare, chiar la cladiri aflate in medii corozive deosebite.

Acest material este foarte popular in ultima vreme si are o gama larga de aplicabilitate. In plus, acest material ofera inspiratie si incredere, permitand arhitectilor sa realizeze lucrari originale!

Avantajele alegerii tablei dublu faltuite

Dincolo de aspectul estetic placut al acestui material, alegerea lui ofera mai multe avantaje care il plaseaza in topul preferintelor celor care trebuie sa isi acopere casa, dar si al constructorilor.

Avand o greutate scazuta, sistemul dublu faltuit este usor de montat, iar tabla ia orice forma, adaptandu-se oricarui stil arhitectural. In plus, tabla dublu faltuita are un aspect exterior placut, iar apa de ploaie si zapada nu vor patrunde in constructia ta. Astfel, o astfel de invelitoare va asigura izolarea perfecta impotriva apei, dar si a intemperiilor.

Din punct de vedere tehnic, pe piata exista doua tipuri de astfel de invelitori:

Tabla faltuita cu imbinare tip click, se imbina cu ajutorul sistemului click, falturile fiind perfect liniare. Se poate monta chiar si pe un acoperis al carui panta este foarte mica

Tabla faltuita cu imbinare cu falt dublu, este un tip de tabla faltuita ce se imbina cu falt dublu cu niste clesti speciali. In acest fel, fasiile de tabla se strang ermetic.

Montarea tablei faltuite pe acoperis

Tehnicile de montare a tablei faltuite sunt foarte bune in prezent. Asadar, procesul de montaj este simplu si rapid, dar totusi este recomandat sa alegi sa apelezi la o firma specializata care sa se ocupe asa cum trebuie de montajul acoperisului tau.

Firmele au in dotare toate ustensilele necesare, iar persoanele cu experienta ce vor efectua lucrarea o vor face rapid si corect, pentru ca tu sa te bucuri curand de alegerea facuta, pentru o perioada lunga de timp.

Ingrijirea unui acoperis din tabla dublu faltuita

Pentru a te bucura o perioada cat mai lunga de avantajele oferite de acoperisul ales, este indicat sa stii cum trebuie ingrijit. In primul rand, este important sa cureti la finalul toamnei si la inceputul primaverii traseele de scurgere a apei.

In plus, este important sa cureti bine tabla faltuita. Ploaia iti poate veni in ajutor, dar, chiar daca ploua, ai i vedere sa cureti acoperisul de frunzele ramase la colturi, pe coama, dar si din sistemul de drenaj.

Aceasta actiune se efectueaza cu ajutorul unei perii moi si cu apa sub presiune, o data pe an. Avand in vedere aceste lucruri, acoperisul tau isi va pastra aspectul frumos.

Online, pe Acopero.ro ai la dispozitie o gama variata de variante pentru acoperisul casei tale. Bucura-te de produse de calitate si de durabilitatea acestora in timp si comanda online de la Acopero, lasand montajul pe mana unei echipe cu experienta! Foloseste datele de mai jos pentru contact!

Date de contact:
Email: [email protected]
Telefon: 0749266014