Pe 7 septembrie, fanii telefoanelor iPhone au primit vestea mult asteptata! Noile modele de iPhone 14 sunt disponibile si in Romania.

Deja precomenzile se pot face, iar retailerii se intrec in oferte care mai de care mai avantajoase. Bineinteles, preturile versiunilor de iPhone 14 vor fi pe masura, insa iubitorii brandului s-au obisnuit cu tarifele mai mari ale gadget-urilor produse de gigantul Apple.

Atunci cand iti cumperi un nou telefon, te orientezi rapid si asupra accesoriilor menite sa protejeze device-ul.

In cazul iPhone-urilor, utilizatorii au nevoie de huse extrem de calitative si rezistente la socuri, iar asta deoarece costul mai ridicat al produselor Apple face ca posesorii telefoanelor sa isi ia masuri sporite de protectie, cautand, de exemplu, modele de huse iPhone 14 Pro Max cat mai bune.

Cum iPhone-ul se poate considera un lux, la fel vor trebuie sa fie si carcasele pentru telefoane. 

Husa nu este doar pentru protectie impotriva socurilor

In afara esteticii si a protejarii contra loviturilor, zgarieturilor, husele, in special cele de lux, au capacitatea de a tine la distanta praful si murdaria, deoarece acestea pot modifica unele functii esentiale ale telefonului.

Pe langa aceste aspecte, carcasele de o calitate inalta, ofera aparare contra umiditatii.

Cum sa alegi cea mai buna husa?

Primul aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere este compatibilitatea cu modelul de iPhone ales. Noile versiuni de iPhone 14 pot fi Pro Max, Pro, iPhone 14 si 14 Plus.

Ca atare, cauta modele de huse potrivite pentru modelul pe care il detii. Nu este vorba doar despre estetica, daca alegi o carcasa mai mare, de exemplu, ci in primul rand husa aleasa nepotrivit influenteaza negativ nivelul protectiei.

Este evident ca un model mai larg decat telefonul nu va avea capacitatea de a apara device-ul impotriva socurilor.
Verifica cu exactitate dimensiunile husei si observa daca se pliaza perfect pe suprafata telefonului.

Nicidecum nu alege „din ochi” si ai grija, de asemenea, ca husa sa nu blocheze speaker-ul, microfonul, camera foto si slotul de incarcare.

Fii atent si la comercianti, achizitioneaza, de exemplu, huse pentru iPhone 14 Pro Max, numai de la selleri autorizati.

De asemenea, husa nu trebuie sa fie confectionata din materiale aderente, deoarece in acest caz, telefonul va aluneca cu usurinta din mana, ceea ce sigur nu iti doresti, mai ales cand esti fericitul posesor al unuia dintre modelele de iPhone 14.

Totodata, este bine sa te orientezi asupra modelelor de huse antisoc, pentru ca eventualele incidente sa nu lase urmari nefaste asupra telefonului. Unele modele pot avea si spatiu pentru portofel, ba chiar unele vin dotate si cu baterii externe.

Ce tipuri de huse pot gasi pentru iPhone 14?

Poti intalni huse din policarbonat combinat cu materiale ce ofera flexibilitate, modele din piele, antisoc. Cele din piele sunt considerate a fi unele de lux, iar daca pretul mai mare te poate deznadajdui, trebuie sa stii ca acestea iti ofera mult mai multe avantaje decat alte modele.

In primul rand, este vorba despre rezistenta si durabilitatea in timp a husei. De asemenea, poti gasi variante din fibra de carbon. Desigur, tipurile de carcase disponibile pentru noile iPhone-urilor variaza, insa este recomandat sa cumperi de pe site-uri de incredere, unde poti vedea si recenzii ale produselor.

Husele de lux pentru iPhone nu trebuie sa fie privite ca pe un moft, ci mai degraba ca pe o necesitate. Modelele din piele si cele antisoc se dovedesc a fi optiuni bune de luat in considerare.

Nu uita sa-ti protejezi telefonul cu o husa compatibila cu modelul de iPhone detinut.