Curatenia la nivel profesionist necesita accesorii si dispozitive pe masura pentru a putea obtine rezultate excelente. De aceea prestatorii de astfel de servicii trebuie sa aiba drept sprijin un magazin acreditat care sa le asigure toate articolele de care au nevoie pentru a face fata cu succes tuturor provocarilor la care sunt expusi, intr-un timp cat se poate de scurt.

Cumpara produse de curatenie de la Uniclean si iti satisfaci toate nevoile profesionale de curatenie intr-un singur loc!

Ce iti ofera gama de produse Uniclean?

Indiferent care sunt cerintele tale, cu siguranta, la Uniclean vei gasi cel putin o solutie eficienta pe care sa te bazezi la nesfarsit. Fie ca este vorba de suprafete ample ce trebuie aspirate, de spatii exterioare de maturat, pete de indepartat, elemente de lustruit si nu numai, exista in mod sigur un dispozitiv care iti va face munca mult mai usoara.

Echipamente profesionale complexe

Aspiratoarele sunt la mare cautare in diverse variante, de la cele clasice, la unele cu injectie extractie, pentru ca realizeaza primul pas dintr-un proces amplu de curatare. Imediat dupa si indeplinind un scop similar, se claseaza maturile automate, ori cele de mari dimensiuni, cu om la bord, care garanteaza eliminarea tuturor reziduurilor de pe suprafete intinse.

Monodiscurile, masinile de spalat cu presiune, compresoarele cu abur, toate acestea te ajuta sa speli, lustruiesti, elimini pete si chiar sa dezinfectezi cu minim de efort.

Accesorii si dispozitive eficiente

Din categoria instrumentelor si ustensilelor pentru curatenie nu aveau cum sa lipseasca, mopul matura si galeata. Tot aici vei gasi si bureti, lavete, lancii si raclete special concepute pentru a finisa fiecare detaliu si a obtine suprafete perfect stralucitoare.

Te asteapta chiar si carucioare de transport cu ajutorul carora sa iti pastrezi toate echipamentele bine organizate si sa le poti deplasa cu usurinta oriunde doresti.

Piese de schimb

In cazul in care ai nevoie de reparatii ori de schimbarea unor elemente care s-au deteriorat, tot la Uniclean gasesti rezolvarea. Nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la compatibilitatea intre accesorii, pentru ca aceasta iti este asigurata inca de la inceput.

Vei descoperi aici tot ce ti-ai putea dori de la duze, piulite, componente specifice, la capete interschimbabile si multe altele.

Detergenti

Solutiile de curatare nu au cum sa lipseasca dintr-un arsenal complet si tocmai de aceea aici sunt disponibile intr-o multitudine de variante. Fie ca preferi un detergent universal, ori ai nevoie de unul special conceput intr-un anumit scop, cum ar fi degresantii, decapantii ori dezinfectantii, stii sigur ca la Uniclean te asteapta formule si concentratii eficiente.

Descopera calitatea unor branduri consacrate in domeniul curateniei

Un aspect foarte important care te va convinge ca la Uniclean vei descoperi solutii eficiente, sigure si de durata este faptul ca toate produsele sunt asigurate de producatori de incredere de renume la nivel mondial.

Karcher, Unger, Nilfisk, Rioned sau De Witte sunt doar cateva din numele care si-au pus amprenta asupra calitatii si performantei de care dau dovada echipamentele de curatenie care urmeaza sa iti faca munca mai usoara.

Beneficiaza de oferte personalizate de pret

Atunci cand alegi sa cumperi de la Uniclean stii in mod clar ca vei plati un pret corect calculat in mod transparent. Acest lucru se datoreaza faptului ca ne dorim sa iti propunem o colaborare cat se poate de onesta si adaptata nevoilor tale, astfel incat sa nu platesti in plus pentru chestiuni ce se dovedesc a fi inutile pentru tine.

Intra pe site, alege produsul dorit si solicita oferta, completand campul cu preferinte personale, iar specialistii nostri vor genera o varianta adaptata cerintelor tale pentru dispozitivul in cauza.

Curata eficient si rapid cu ajutorul echipamentelor Uniclean!